Letnja liga okupila 2000 gledalaca

Letnja liga okupila 2000 gledalaca

BRODAREVO – Finalno veče Letnje lige 2012. u Brodarevu sa tribina stadiona malih sportova Jalija pratilo oko 2 000 gledalaca.
Letnja liga je već tradicionalni turnir u malom fudbalu koji svake godine okuplja veliki broj ekipa iz Prijepolja, Brodareva i Bijelog Polja. Turnir je organizovan pod pokroviteljstvom opštine Prijepolje, Mesne zajednice Brodarevo, fudbalskog kluba „Jasen“ i brojnih sponzora koji su podržali ovu sportsku manifestaciju.

„Zadovoljstvo mi je što ću ovom prilikom reći nešto više o fer igri na Letnjoj ligi Brodarevo 2012. između ekipa bez imalo tenzija, grubih startova, crvenih kartona i korektnom navijanju. Ne bi bilo svejedno bez pomoći naših sponzora. Posebnu zahvalnost dugujemo lokalnoj samoupravi na čelu sa predsednikom opštine, članovima opštinskog veća, Mesnoj zajednici Brodarevo, Sportskom savezu Prijepolje, kao i brojnim sponzorima“-izjavio je u obraćanju prisutnima predsednik organizacionog odbora Letnje lige 2012. Eldar Lisica.

Na ovogodišnjem turniru učestvovalo je 16 ekipa. Prvo mesto osvojila je ekipa Rosulje, koja je u finalu pobedila ekipu Minimal iz Brodareva, dok je treće mesto osvojila ekipa Čović mermer.

Kapiten ekipe Rosulje je izjavio da pobeda za njegovu ekipu znači mnogo i da je konkurencija bila izuzetno jaka, ali kako su dali sve od sebe postigli su dobre rezultate.

Kako je ova sportska manifestacija oduševila sve prisutne, zadovoljan organizacijom i samim tokom turnira bio je i generalni sekretar Sportskog saveza Prijepolje Rade Radivojević: „Utakmice sam pratio skoro svako veče, a večeras smo svi imali priliku da uživamo u najboljoj finalnoj utakmici. Ovom prilikom želim da čestitam domaćini, Mesnoj zajednici Brodarevo i fudbalskom klubu „Jasen“. Mi smo sponzori, pomažemo ovakve aktivnosti i nastavićemo tako, a publika je bila izuzetna“.

Finalnoj večeri Letnje lige prisustvovao je predsednik opštine Emir Hašimbegović, kao i članovi opštinskog veća.

Leave a Reply